واحد دوربین مداربسته رادین سیستم
شرکت رادین سیستم آماده خدمت رسانی در پروژه های شبکه
پشتیبانی و نگهداری دوربین های مداربسته
به تمامی دوربین هایی که در یک مدار الکترونیکی و در جای ثابت قرار دارند دوربین مداربسته می گویند که سیگنال ها را به جای مشخص برای تعداد مشخصی مانیتور می فرستند .
همانطور که میدانید دوربین های مدار بسته انواع مختلفی دارند که برای انتخاب هر چه صحیح تر آن نیاز به راهنمایی کارشناس هست که شرکت رادین سیستم با بازدید و کارشناسی رایگان برای ارائه پیشنهاداتی از قبیل جانمایی محل پروژه و انتخاب بهترین نوع و مناسب ترین دوربین بر اساس نیاز مشتری به این امر کمک قابل توجهی کرده است . در اینجا سعی داریم به طور کلی شما را با انواع دوربین ها آشنا کنیم .
فروش و خدمات نصب و راه اندازی دوربین های مداربسته
دوربین های مداربسته بر اساس تکنولوژی ساخت به موارد زیر تقسیم می شود:
دوربین آنالوگ معمولی : دوربین های رایجی که از کیفیت و وضوح معمولی برخورد دار هستن که در اکثـر اماکن عمومی می بینیم از این نوع هستند.
دوربین آنالوگ HD یا AHD : این نوع دوربین نسبت به دوربین های آنالوگ معمولی رزولوشن و وضوح بالاتری دارند و با توجه قیمت پایین این دوربین ها انتخاب مناسبتری در بین دوربین های آنالوگ هستند .
دوربین ها های تحت شبکه یا IP: بر روی بستر شبکه و کابل هایی که برای شبکه استفاده می شود به کار می رود و از دقت بالاتری نسبت به دوربین های آنالوگ برخوردارند و قیمت و تنوع گسترده ای دارند این دوربین ها نیاز به برق مجزا ندارند و POE هستند و امکان دسترسی از راه دور به تصاویر رابه وجود می آورند.
دوربین های مداربسته بر اساس شکل ظاهری به موارد زیر تقسیم می شوند :
دوربین های دام : این دوربین ها به صورت گنبدی شکل هستند و معمولا برای فضاهای داخلی کاربرد دارند و به علت نصب آن روی سقف به دوربین سقفی نیز معروف هستند .
دوربین بالت : شکل ظاهری این این دوربین ها شبیه لوله و استوانه ست و عموما برای فضای باز کاربرد دارند و محل نصب آن روی دیوار است که به دوربین های دیواری هم معروف هستند و اکثرا ضد آب هستند.
دوربین های صنعتی یا BOX: این دوربین ها معمولا برای محیط های داخلی استفاده می شوند و به علت نداشتن دید در شب برای فیلمبرداری نیازمند نور کافی هستند .
دوربین 360 درجه یا FISH EYE: این دوربین ها در سقف نصب می شوند و قابلیت ضبط تصاویر در 360 درجه را دارند و هیج نقطه کوری باقی نمی گذارند و برای فضاهای بزرگ کاربرد زیاد تری دارند اما دید در شب ندارند و باید در نور کافی باشند .
دوربین مداربسته چرخشی SPEED DOME یا PTZ : این دوربین ها امکان حرکت دارند که می تواند تعدادنصب دوربین ها را کاهش دهد و چرخش 360 درجه آن هم از طریق کاربر امکان پذیر است و هم امکان برنامه ریزی نرم افزاری دارد تا به صورت خودکار بچرخند .
دوربین دید در شب یا IR LED : شکل ظاهری این دوربین ها مشابه دوربین دام و بالت است اما وجود چراغ های IR LED که دور تا دور لنز را احاطه کرده است وجه تمایز آن هاست . این دوربین ها قابلیت فیلم برداری در شب را داراست و عموما در اماکن باز استفاده می شود .
دوربین مداربسته مکعبی یا CUBE : این نوع دوربین یک سیستم جمع و جور با قابلیت بالا برای اماکنی ست که نیاز به سیستم کوچک و ارزان دارند برخی از این دوربین ها میکروفن داخلی و اسپیکر دارند و عموما برای محیط های داخلی استفاده می شوند.
دوربین های کوچک یا MINI : این دوربین ها به علت مخفی بودن برای اماکنی که نیاز است دوربین غیر قابل رویت استفاده شود کاربرد دارد که نصب آن احتیاج به تهیه مجوز دارد و این دوربین ها بیشتر در موارد جاسوسی و فضاهای داخل ویترین مغازه ها کاربرد دارند.
دوربین لامپی : این دوربین ها به شکل لامپ هستند و 360 درجه تصاویر را ضبط میکنند و به نوعی دوربین مخفی می توانند باشند و نیاز به سیم کشی جدا ندارند و با اتصال به سر پیچ لامپ برق آن تامین می شود .