فیلتر محصولات

مشخصات ظاهری
نوع اتصال
رزولوشن تصویر
نوع لنز
قابلیت زوم اپتیکال
قابلیت دید در شب
قابلیت ضبط صدا
قابلیت چرخش
ظرفیت هارد
برند
رنگ

راهنمای خرید دوربین مداربسته تحت شبکه

جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

09127804759 09127559633

دوربین مداربسته تحت شبکه چیست ؟

دوربین های IP (معروف به دوربین های شبکه) آینده فناوری دوربین های امنیتی هستند و برای اولین بار توسط شرکت AXIS سوئد (رهبر صنعت نظارت تصويري IP در جهان، اولين و موثرترين كمپاني در زمينه تحول سيستم هاي نظارتي آنالوگ به IP ) و در سال ۱۹۹۶ معرفی و عرضه شدند.

امروزه در اثر گسترش فناوری‌های تصویر برداری و زیرساخت‌های شبکه جهت مدیریت پهنای باند (Bandwidth) ، تکنولوژی دوربین مداربسته ip یا شبکه بسیار گسترده تر و تکمیل تر شده شده و شرکت های سازنده ی بسیاری توانستند دوربین‌های مداربسته تحت شبکه با کیفیت‌های 2 مگاپیکسل،4, 8, 12, 24مگاپیکسل و بالاتر نیز طراحی و تولید کنند.

دوربین مداربسته بیسیم تحت شبکه

دوربین مداربسته تحت شبکه چگونه کار میکند؟

طرز کار دوربین مدار بسته تحت شبکه

دوربین های IP نوعی دوربین ضبط تصاویر دیجیتال میباشند که داده های تصویری را  توسط حسگر دریافت نموده، آن ها را  توسط یک Encoder به اطلاعات دیجیتال تبدیل و سپس به شبکه  ارسال می کنند.در واقع وجود همین قسمت های تبدیل کننده باعث افزاش قیمت و پیچیدگی این دوربین ها شده است .

دوربین های IP تقریباً همانند یک دوربین دیجیتال تصاویر را ضبط می کنند و فایل ها را برای انتقال از طریق شبکه فشرده می کنند. این دوربین ها ممکن است با شبکه سیمی متصل از طریق کابل اترنت به مودم  broadband و یا به صورت بی سیم  و از طریق روتر WiFi استفاده شوند.

دوربین های IP را می‌توان  با همان کابل شبکه تغیه نمود که این ویژگی منجر به صرفه جویی در زمان و هزینه کابل کشی خواهد شد. ( در صورت دارا بودن قابلیت POE)

دوربین های تحت شبکه  معمولاً برای نظارت تصویری و سامانه های حفاظتی استفاده می شوند و از نظر قیمتی گران تر از یک سیستم آنالوگ می باشند. اگر نیازمند آپشن های پیشرفته و تعداد دوربین های زیاد برای پروژه خود میباشید دوربین های ip  گزینه مناسبی میباشند .

تجهیزات دوربین های مدار بسته تحت شبکه

قطعات و تجهیزات دوربین مدار بسته تحت شبکه

  • دوربین : جهت تصویر برداری یا ضبط و تولیدتصاویر دیجیتال 
  • دستگاه ضبط ویدئویی تحت شبکه : به عنوان سرور مرکزی در سامانه دوربین مداربسته وظیفه دریافت، ضبط و نمایش تصاویر را به عهده دارد.
  • هارد: جهت ضبط تصاویر داخل دستگاه Nvr نصب میشود.میزان ضبط دستگاه Nvr به اندازه ظرفیت هارد بستگی دارد.
  • سوییچ شبکه : جهت پیاده سازی شبکه ای با حداقل 2 دوربین و یا بیشتر ( انشعاب دهنده در شبکه )
  • کابل شبکه: وظیفه انتقال اطلاعات بین دوربین‌ها و شبکه توسط کابل شبکه انجام میشود.
  • کابل برق: برق مورد نیاز دوربین از طریق کابل برق و از منبع برق به دوربین انتقال مییابد.
  • نکته:  چنانچه دوربین‌ها به صورت POE (برق در بستر شبکه) تغذیه شوند دیگر نیازی به استفاده از کابل برق نبوده و کابل شبکه، نقش انتقال دهنده برق را هم خواهد داشت .

مزایای دوربین ‏ip (تحت شبکه)

استفاده از دوربین های امنیتی ‏IP‏ نسبت به سایر دوربین ها چندین مزیت دارد که از جمله اصلی ترین آنها میتوانید به موارد زیر ‏اشاره نمود :‏

تغذیه دوربین توسط کابل شبکه و بدون نیاز به کابل اضافی( در صورت دارا بودن قابلیت POE)

کابل کشی بهتر شبکه و  اتصال آسان توسط کابل CAT5e . 

پوشش دادن مساحت گسترده تر نسبت به دوربین های مدار بسته آنالوگ .

کنترل چرخش و زوم دوربین های ptz توسط یک کابل شبکه و بدون نیاز به کابل برق.

انعطاف پذیری بالا و قابلیت نصب و جا به جا کردن دوربین های ip در هر نقطه ای از شبکه و ایجاد تغییرات پس از اجرای پروژه . 

قدرت بالای پردازش تصاویر جهت تشخیص عبور از خط، تشخیص چهره انسان و پلاک خودرو ها، تشخیص ورود و خروج از یک منطقه حفاظت شده و صداهای محیط، تجمع افراد،پارک خودرو در مکان های غیرمجاز، تشخیص دود و حرارت و …

رزولوشن بالا و پشتیبانی از وضوح بالاتراز k2 باعث شده تا این دوربین ها کیفیت تصویر بسیار بهتری را نسبت به دوربین های آنالوگ ارائه نمایند.

نکات مهم در خرید دوربین IP ( تحت شبکه )

بهتر است هنگام خرید دوربین تحت شبکه علاوه بر قیمت دوربین تحت شبکه به مواردی نظیر پهنای باند، لنز دوربین، رزولوشن دوربین، فرمت فشرده سازی، نرخ فریم ریت پشتیبانی از POE و پشتیبانی از SD CARD  توجه نمایید. برای مشتریانی که به دنبال یک سیستم دوربین مداربسته جهت سرمایه گذاری برای آینده هستند، دوربین های IP بهترین انتخاب میباشند!

سبد خرید

بستن (Esc)
تماس فوری
Scroll To Top