روتر سیسکو مدل 2921

ریال60,000,000

روتر سیسکو مدل 2911

ریال55,000,000

روتر سیسکو 2901

ریال30,000,000

روتر سیسکو مدل 1841

ریال50,000,000

روتر سیسکو مدل 2811

ریال37,000,000

سوئیچ سیسکو مدل ws-c2960s-24ps-l

ریال125,000,000

سوئیچ سیسکو مدل ws-c2960-24pc-l

ریال90,000,000

سوئیچ سیسکو مدل ws-c2960s-48fps-l

ریال130,000,000

سوئیچ سیسکو ws-c2960x-24ts-l

ریال110,000,000

سوئیچ سیسکو مدل ws-c2960x-24ps-l

ریال135,000,000

سوئیچ سیسکو مدل cbs350-24t-4g

سوئیچ سیسکو مدل ws-c2960-24tt-l

ریال27,000,000

سوئیچ سیسکو مدل c9200l-24t-4g-e

ریال620,000,000

سوئیچ سیسکو مدل WS-C3560-8PC-S

ریال55,000,000

سوئیچ سیسکو مدل WS-C2960X-48FPD-L

ریال196,000,000

سوئیچ سیسکو مدل WS-C2960-48TC-S

تجهیزات شبکه

سوئیچ شبکه (31)

اینجکتور POE (10)

اسپلیتر (2)

کابل کواکسیال (3)

کابل VGA (4)

کابل HDMI (5)

فیش و اتصالات (13)

راهنمای خرید تجهیزات شبکه

جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

02145885000 09054684980

منظور از شبکه (network) چیست؟

یک شبکه از دو یا چند رایانه تشکیل شده است که به منظور تبادل پرونده، اشتراک اطلاعات و سایر ارتباطات الکترونیکی به یکدیگر متصل شده اند. رایانه های موجود در یک شبکه ممکن است از طریق کابل ها ، خطوط تلفن ، امواج رادیویی ، ماهواره ها یا پرتوهای نور مادون قرمز به یکدیگر متصل شوند.

امروزه استفاده از شبکه های کامپیوتری در سازمان ها و نهادهای کوچک و بزرگ به قدری رایج شده و توسعه یافته  که  شکل گیری و عملکرد یک سازمان  بدون شبکه و تجهیزات کامپیوتری مناسب،  غیر ممکن است. برای برقرای این ارتباطات و راه اندازی یک شبکه به ملزومات و تجهیزاتی نیاز است که به آنها تجهیزات شبکه گفته میشود که در ادامه به معرفی انواع تجهیزات شبکه خواهیم پرداخت. 

 شرکت دوربینی جهت افزایش رضایتمندی مشتریان گرامی اقدام به واردات و عرضه انواع تجهیزات شبکه و کامپیوتر با کیفیت بالا و قیمت بسیار مناسب نموده است تا بتوانید با خیالی آسوده اقدام به خرید اینترنتی محصول مورد نظر خود نمایید.

تجهیزات شبکه به طور کلی به دو دسته ی تجهیزات اکتیو شبکه و تجهیزات پسیو شبکه تقسیم میشوند.

تجهیزات اکتیو شبکه

تجهیزات شبکه اکتیو یا فعال به تجهیزاتی گفته می‌شود که احتیاج به جریان برق جهت انتقال اطلاعات داشته و قابل برنامه‌ریزی میباشند به طوری که اطلاعات وارد شده به آن ها پردازش شده و تغییر می یابند .

سوئیچ شبکه

سوئیچ شبکه (Network Switch):

 دستگاهی که نقطه‌های شبکه یا دستگاه‌های موجود در یک شبکه از قبیل رایانه، مسیریاب، چاپگرهای تحت شبکه، دوربین‌های مدار بسته و …  را به یکدیگر متصل می‌نماید.

در واقع سوئیچ در بین راه ارتباطی دستگاه ها نصب شده تا از ازدحام و بهم ریختگی اطلاعات بین مسیرهای ارتباطی جلوگیری مینماید.

سوئیچ ها امکان برقراری ارتباط بین ده‌ها و گاهی صدها دستگاه را به‌طور مستقیم و هوشمند را فراهم میکنند.

همچنین امکان کنترل پهنای باند مصرفی کاربران و نظارت و مدیریت بر عملکرد کاربران از دیگر کاربردهای سوئیچ میباشد.

 شبکه‌های متوسط و بزرگ معمولاً دارای یک یا چند سوئیچ مدیریت شده میباشند.

روتر شبکه

مسیریاب یا روتر(Router) :

مسیریاب  ها انواع گوناگونی از یک شبکه را بهم وصل نموده و بسته‌های داده را بین گره‌های شبکه‌ها مبادله می‌کنند؛ به طوری که اگر همه گره‌ها در یک شبکه باشند می‌توان داده ها را توسط سوئیچ و هاب از گره‌ای به گره دیگر انتقال داد. اما اگر گره‌‌ای از یک شبکه به گره شبکه دیگری داده و اطلاعات بفرستد، نیاز به مسیریاب (روتر) میباشد.

به عبارت دیگر، سوئیچ‌ بین گره‌های یک شبکه ارتباط ایجاد نموده و روتر یا مسیریاب بین گره‌های شبکه‌‌های مختلف…

تبدیل کننده فیبر نوری

تبدیل کننده فیبر نوری(Media Convertor):

جهت تبدیل سیگنال‌های مختلف  شامل اینترنت، تصویر، تلفن، صوت، اترنت و داده به سیگنال های نوری  استفاده میشود.

 مبدل فیبر نوری سیگنال را از یک کابل مسی  دریافت کرده، به سیگنال نوری سبک تغییرداده و سپس آن را توسط  فیبرنوری منتقل می کند (وبالعکس) .

این مبدل ها درواقع راهکاری ساده و بدون از بین رفتن کابلهای مسی و یا ایجاد تغییر بر بستر مسی و سوئیچ ها، ارائه می کنند.

مبدل های فیبر نوری در 3 نوع مدیا کانورتورها (تبدیل سیگنال اترنت به نور و بالعکس)، ویدئو کانورتور ها (تبدیل سیگنال تصویر به نور و بالعکس) و کانورتور تلفن (تبدیل سیگنال تلفن به نور و بالعکس) و با بردهای کوتاه (۲۰ کیلومتر) و  بلند (۶۰ کیلومتر) عرضه  میشوند.

مدیا کانورترها در برابر ولتاژهای گذرا و رعد و برق عایق بوده و  انواع نویزهای الکترومغناطیسی در اطراف سیستم شما را به راحتی حذف می کنند.

سرور

سرورها (servers):

از مهمترین بخش‌های تجهیزات شبکه میباشند. سرور رایانه ای است که با سرعت عملکرد بسیار بالا، قدرت پردازش و قدرت محاسباتی سریع و امنیت بالا طراحی شده است و امکان پیاده‌سازی Raid نرم‌افزاری و سخت‌افزاری را داراست. سرورها برای پردازش درخواست‌ها و ارسال اطلاعات به رایانه های دیگر یا سروس گیرنده‌ها (client) استفاده میشوند.

اگرچه هر کامپیوتری می‌تواند به عنوان یک سرور عمل کند، اما استفاده معمول این کلمه به ماشین‌های بزرگ و قدرتمندی اشاره داره که به صورت پمپ‌هایی دادها را فرستاده و دریافت می‌کند. اکثر شبکه‌های کامپیوتری از یک یا چند سرور پشتیبانی می‌کند که این سرورها  وظایف خاصی را سامان‌دهی می‌کنند.

 

اکسس پوینت بیسیم (Wireless Access Point):

اکسس پوینت بیسیم (به معنای نقطه دسترسی در فارسی) عملکردی شبیه به سویچ  داشته ولی برعکس سوئیچ که در شبکه های کابلی قرار میگیرد، در شبکه های بیسیم یا وایرلس استفاده میشود.

از طریق اکسس پوینت میتوان  چندین سیستم کامپیوتری را از طریق شبکه های بیسیم  به یکدیگر متصل نمود و در واقع  اکسس پوینت به گسترش شبکه به‌صورت بی‌سیم و در میان تعداد دستگاه‌های وایفای بیشتر می‌پردازد.

 معمولا در سازمان ها  و دفاتر بزرگ جهت  افزایش تعداد کاربران متصل به شبکه به صورت بی سیم و از مکان های وسیع، از اکسس پوینت ها استفاده میشود به طوری که به ازای هر اکسس پوینت می‌توانیم ۶۰ دستگاه را همزمان به شبکه متصل کنیم .

تفاوت اکسس پویت با مودم :

برای استفاده از مودم باید خط تلفن یا فیبر نوری داشته باشید و آن را به مودم وصل کنید در صورتی که اکسس پوینت، شبکه محلی بیسیم یا همان WLAN ایجاد نموده و در تقویت سیگنال ها نقش دارد.

نکته: امکان تبدیل مودم به اکسس پوینت وجود دارد.

تفاوت اکسس پویت با روتر:

روتر ها  نسبت به اکسس پوینت دارای قابلیت‌های بیشتری میباشند درحالی که اکسس پوینت تنها به انتقال اینترنت به دستگاه‌های وایفای می‌پردازد و درکی از چگونگی مسیردهی بسته‌های داده و مدیریت شبکه ندارد.

نکته: هر روتری می‌تواند به‌عنوان یک اکسس پوینت عمل کند اما اکسس پوینت هرگز نمی‌تواند یک روتر باشد.

پرینت سرور

پریینت سرور(Print server):

این دستگاه امکان شبکه کردن دستگاه پرینت را مهیا می کند  به عبارت دیگر پرینت سرور دستگاهیست که قادر است یک پرینتر را به چندین کامپیوتر متصل کرده و یک شبکه محلی ایجاد نماید.

با این کار، میتوان به راحتی و  از طریق تمامی کامپیوترهایی که به پرینتر متصل هستند، فرمان چاپ ارسال نمود. استفاده از پرینت سرور منجر به صرفه جویی هزینه‌ها در ادارات و شرکت‌ها میشود.

کارت شبکه

کارت شبکه  (Network Interface Card):

وجود آن در فرآیند پیاده سازی شبکه کامپیوتری ضروری است. کارت شبکه  ابتدا با هدف متصل کردن رایانه به شبکه، طراحی و ساخته شد ولی امروزه شاهد استفاده ی گسترده از آن در صنایع لوازم خانگی ، صنعتی و نظامی و غیره هستیم . کارت شبکه  تنها درگاهی می باشد که کامپیوتر بتواند با تجهیزات دیگر تبادل اطلاعات کند و واسطی بین کامپیوتر و شبکه محسوب میشود.

کارت های شبکه به دو نوع تقسیم میشوند:

  • Wired یا سیمی:

این کارت در داخل کیس و روی مادربرد نصب می‌شوند و به وسیله کابل اترنت و پورت RJ-45 با دیگر دستگاه‌ها اتصال برقرار می‌کند.

  • Wirless یا کارت های بیسیم :

کارت های جانبی که از بیرون به کامپیوتر متصل میشوند و شامل کارت شبکه ی CardBus و کارت شبکه ی USB میباشند.

در این نوع از کارت ها  آنتن روی کارت، وظیفه اتصال به دستگاه‌های دیگر به شکل بی سیم را فراهم می‌کند.

مودم

Modem مودم:

مودم کلید اصلی ورود به دنیای اینترنت و وب جهانی بوده و جهت انتقال داده‌ها از یک شبکه کامپیوتری به شبکه ای دیگر( از طریق خطوط تلفن) استفاده می‌شوند.

از رایج ترین مودم های موجود در بازار  مودم TD-LTE ، مودم G/4G 3 LTE ، مودم WiMAX، مودم VDSL و مودم ADSL میباشد.

تفاوت روتر و مودم

به طور کلی  وظیفه مودم، برقراری ارتباط با اینترنت بوده  و روتر وظیفه پخش  اینترنت را بین چندین دستگاه داردو برای ارتباط دستگاه شما با شبکه‌های دیگر بهترین مسیر را انتخاب می‌کند.

در حال حاضر بیشتر مودم‌ها، قابلیت روتر را هم دارند.

فایروال شبکه

دیواره ی آتش (firewall)

Firewall  یک برنامه‌ی نرم‌افزاری یا یک دستگاه اختصاصی شبکه بوده که مانند یک دیوار از کامپیوتر شما محافظت کرده و اطلاعات ورودی غیر مجاز به کامپیوتر راشناسایی و فیلتر مینمایند.

فایروال ها در حقیقت یک ابزار و چارچوب امنیتی جامع برای شبکه‌ی شما میباشند که علاوه بر حفاظت از منابع شما، ترافیک شبکه را مدیریت و کنترل می‌کنند، اتفاقات را ذخیره و گزارش نموده و درواقع  نقش یک میانجی را ایفا می‌کنند.

تجهیزات پسیو شبکه

تجهیزات پسیو یا غیر فعال در شبکه، به تجهیزاتی گفته می‌شوند که جهت انتقال اطلاعات به جریان برق نیازی نداشته و تنها یک اتصال فیزیکی ایجاد می کنند تا امکان برقراری ارتباط بین شبکه فراهم شود. در واقع تجهیزات پسیو شبکه برای نصب و پیکربندی سخت افزاری شبکه مورد استفاده قرار می‌گیرند.

انواع کابل شبکه

 انواع کابل شبکه:

به طور کلی کابل های شبکه بر اساس پهنای باند، سرعت، نویزپذیری و جنس روکش و… به چهار دسته ی:

کابل فیبرنوری، کابل کواکسیال (کابل های هم محور)، کابل های زوج به هم تابیده (Twisted pair) و کابل های مسی تقسیم میشوند که هرکدام ویژگی ها و کاربردهای خاص خود را دارند.

رک شبکه

 رک شبکه :

رک ها از عمومی ترین تجهیزات شبکه های کامپیوتری می باشند. رک محفظه فلزی است که جهت نگهداری از سرور و تجهیزات مختلف شبکه از قبیل کابل، سوئیچ ،روتر، مودم، پچ پنل ، سرور ،تجهیزات مخابراتی، ups  و… مورد استفاده قرار می گیرند که علاوه بر تهویه، از صدمات فیزیکی از جمله ضربه و فشار به دستگاه نیز جلوگیری مینمایند.

رک ها  در ۲ نوع دیواری و ایستاده تولید می شوند.

پچ پنل

پچ پنل :

پچ پنل قطعه ای مستطیلی است که از تعداد مشخصی پورت شبکه تشکیل شده است.

یک سر تمامی کابل‌های کشیده شده به تجهیزات شبکه  به جای اتصال مستقیم ، از طریق پچ پنل وصل میشوند و در واقع تمامی کابل ها در نهایت به پچ پنل وارد میشوند.

اگرچه استفاده از پچ پنل ها در شبکه ضرورتی ندارد اما منجر به مدیریت بهتر شبکه سیمی و تسهیل در گسترش زیرساخت های کابل کشی شبکه خواهد شد.

ترانکت

ترانکینگ ها :

 ترانکینگ محفظه ای مستطیلی و درب دار،معمولا از جنس PVC و سفید رنگ میباشند که برای کابل کشی ساختمان ،جایگزین روش های قدیمی همچون داکت ها شده اند.

ترانکینگ ها ازنظر مقاومت،عایق بندی، ضد حرق بودن و  نوع رنگ بهتر از  سیستم های مشابه نظیر داکت ها  بوده و دارای قابلیت تغییر مکان کلید و پریز ها میباشند.

کابل فیبر نوری

کابل فیبرنوری:

 کابل های فیبر نوری از تجیزات مهم در شبکات فیبر نوری بوده که از فیبرهای نوری (رشته های باریک و بلندی از یک مادّه شفاف مثل شیشه یا پلاستیک که نور را از خود عبور میدهند) تشکیل شده اند. این کابل ها  میتوانند  داده‌هایی مانند تصویر، صوت و غیره را به راحتی و  با سرعت و پهنای باند بالا (10 گیگابیت بر ثانیه و بالاتر ) انتقال دهند.

از مزیت های این کابل ها نسبت به کابل های مسی  سبکتر و ارزان تر بودن، حساسیت و سرعت انتقال بالاتر، نویز کمتر و ظرفیت انتقال بیشتر (چندین هزار برابر بیشتر) میباشد.

کیستون

کیستون‌ها:

کیستون (keystone) یا همان پریز شبکه، قطعه ای کوچک جهت ارتباط دادن کابل شبکه با دیگر تجهیزات مانند روتر، سوئیچ و… میباشد که از یک سو به کابل شبکه و از قسمت دیگربه یک پورت مادگی ( RJ-45 متصل میشود.

کیسون ها ازپرکاربردترین تجهیزات شبکه‌های داخلی (LAN)میباشند

تجهیزات فیبر نوری

تجهیزات فیبر نوری

تجهیزاتی که برای راه اندازی شبکه های مبتنی بر فیبرنوری بکار میرود.

تجهیزات فیبر نوری شامل:  پچ پنل فیبرنوری ، پچ کورد فیبر نوری، کابل فیبرنوری، آداپتور فیبر نوری، ماژول فیبرنوری  ،پیگتیل فیبرنوری،و کانکتور فیبر نوری (شامل کانکتورهای SC ،  ST ،  ST ، MRTJ ، E2000 ، MU و LC)  میباشد.

ابزار-نصب شبکه

ابزار نصب شبکه

ابزارهایی برای نصب و راه اندازی شبکه شامل:

آچارپانچ فلزی شبکه، آچار پرس،  تستر شبکه، کیف ابزار شبکه،،کابل لخت کن، بست کمر بندی ، شماره و لیبل کابل و…

کابل در هم تنیده

کابل های زوج به هم تابیده (Twisted pair):

معروفترین و پرکاربردترین کابل های شبکه در بازار هستند. این نوع کابل‌ها بسیار نازک و انعطاف‌پذیرند و از آنجا که بسیار کوچکند داکتهای سیمکشی در ساختمان‌ها را سریع پر نمی‌کنند؛ همچنین از هزینه بسیار کمتری برخوردارند.

این کابل ها به دو نوع زوج به هم تابیده روکش دار و زوج به هم تابیده بدون روکش یا U/FTP‌ ها ( در شبکه‌های اترنت و سیستم‌های تلفن استفاده میشوند) تقسیم میشوند.

کابل های شبکه  از نوع زوج به تابیده به دسته‌های Cat1 تا Cat8 تقسیم می‌شوند که هر چه دسته‌بندی کابل‌های شبکه بالاتر باشد، تکنولوژی ساخت آن‌ها و در نتیجه سرعت انتقال اطلاعات، پهنای باند و نویزپذیری آن‌ها بهبود مییابد.

انواع کابل زوج به هم تابیده:

  • کابل شبکه Cat5
  • کابل شبکه  Cat5e
  • کابل شبکه Cat6
  • کابل شبکه Cat6A
  • کابل شبکه Cat7
  • کابل شبکه Cat7A
  • کابل شبکه Cat8

آنتن وایرلس

آنتن بی سیم (وایرلس):

آنتن های وایرلس سیگنال های  الکتریکی را از اکسس پوینت  گرفته و  بر اساس ساختار فیزیکی خود، آن  ها را در محیط منتشر میکنند.

آنتن هایی  که  در فضاهای باز استفاده میشوند عموماً دارای جنس, پوشش و اتصالاتی مقاوم نسبت به  شرایط محیطی نظیر طوفان, برف و باران و … میباشند در حالی که آنتن های درون ساختمان، دارای ظاهر و پوشش ظریف تر و زیباتری هستند.

داکت

 داکت:

 کانال های پلاستیکی درب دار که به منظور محافظت از سیم و کابل و انتقال آن‌ها استفاده میشوند.

داکت ها در انواع فلزی، پی وی سی و پلاستیکی موجود میباشند.

مشاوره رایگان و کسب اطلاعات در خصوص خرید دوربین مدار بسته

اگر شما هم به دنبال خرید دوربین مداربسته برای منزل، محل کار و یا ویلای خود هستید با ما در تماس باشید. کارشناسان حرفه ای و فروشندگان این مجموعه آماده پاسخگوی به سوالات و مشکلات شما عزیزان خواهند بود.

سبد خرید

بستن (Esc)
تماس فوری
Scroll To Top